EYELINER

Deze techniek is het zetten van een ultrastrakke eyeliner, 
het intensifiëren van de wimpers (lashliner, deepliner) of voor de mannen wel eens een guyliner genoemd tot een op maat gemaakte “wing”.


Welke eyeliner past bij mij?

Een eyeliner vertrekt altijd vanuit de wimperrand, eender welke dikte je wil hebben. Dit noemen we dan een "lashliner of deepliner". Deze techniek is ideaal voor mensen die een subtiel lijntje willen en om de wimpers voller te doen lijken. 
Wil je graag een dikkere lijn, dan vertrekken we ook vanuit de wimperrand en bepalen dan onze dikte, dit is dan een "eyeliner". Wil je graag een meer opvallende eyeliner dan kan je kiezen voor een dikkere eyeliner met of zonder wing. Dit noemen we dan een "design eyeliner".
Voor wie niet genoeg heeft aan enkel een lijntje kan kiezen voor de allerlaatste techniek “shadowliner”. Bij deze techniek gaan we een schaduweffect maken dat verdwijnt in een ombre effect. Heel mooi voor vrouwen die wat meer make-up gewoon zijn.


"May the wing of your eyeliner always be even"


Hoe lang duurt een behandeling? 

Een behandeling duurt tussen 30 min. en tot 2,5u afhankelijk van welke eyeliner je neemt en deze bestaat uit 2 sessies. Bij de eerste behandeling wordt er een korte intake gedaan en vult u een medische fiche in. Bij een eyeliner “boven” gaan we eerst het lijntje tekenen alvorens de behandeling te starten. Wenst u graag een “wing”, dan is vooraf tekenen zeer belangrijk.

Gaan mijn ogen verkleinen?

Nee, want we werken altijd vanuit de wimperrand en zo worden je ogen nooit kleiner. Bij te kleine ogen raden wij wel een lashliner aan en geen te dikke eyeliner.

Wat is de kostprijs?

Prijzen 1ste behandeling vanaf 200€ tot 450€ naargelang welke behandeling je laat uitvoeren. 
(zie tarieven)
1ste bijwerking is 25€ of 50€


Hoe lang blijft mijn eyeliner?

Een eyeliner blijft best wel lang, dus denk zeker goed na alvorens je deze laat zetten. Gemiddeld blijft een eyeliner tussen de 2 tot 5 jaar zitten.