WENKBRAUWEN

Een perfecte wenkbrauw, we willen ze allemaal…
Of ze zijn niet gelijk, te dun, te weinig haartjes, te licht van kleur.
Epileren is een must om ze in model te houden en de haartjes kleuren geeft je tijdelijk mooie wenkbrauwen.
Semi-permanente make-up van de wenkbrauwen biedt de oplossing op langere termijn.
Er zijn verschillende technieken die toegepast kunnen worden. Als ervaren permanent make-up artist bespreek ik eerst welke techniek het beste kan rekening houdend met de wenkbrauwen, de huid en jouw wensen.

 POWDERBROWS

Deze techniek valt onder de machinale semi-permanente make-up waarbij we door middel van een nano-naald een zachte schaduw creëren in de huid.
We kunnen hiermee een donker pigment laten overgaan naar een licht effect in de huid, ombre brows genaamd. Ook kan met deze techniek meer aflijning gecreëerd worden. Deze behandeling kan ook gecombineerd worden met hairstrokes.

 


HYPERREALISME HAIRSTROKES

Deze techniek wordt machinaal toegepast (GEEN MICROBLADING). Met een nano-naald worden er fijne haartjes getekend. Er wordt eerst een patroon getekend om zo tot een 3D effect te komen zodat je wenkbrauwen op echte haartjes lijken.  

 


Hoe lang duurt een behandeling?

Een behandeling duurt gemiddeld 2 uur. Zeker bij hairstrokes wordt er ruim 2 uur genomen. 

Wat is de kostprijs?

Voor powder brows betaal je 425€ bij de 1ste behandeling. Voor de bijwerking na 6 tot 8 weken betaal je  50€.

Voor hairstrokes betaal je 495€ bij de 1ste behandeling. Voor de bijwerking na 6 tot 8 weken betaal je 50€.

 

Welke techniek is geschikt voor mijn wenkbrauwen?

Powder brows is geschikt voor iedereen, maar het resultaat is veel mooier als je zelf nog wat haartjes hebt. Voor mensen die een vette huid hebben is deze techniek de beste optie. 

Hairstrokes is ideaal voor mensen die haartjes missen, bij te dunne wenkbrauwen, of die een te korte wenkbrauw hebben. Bij een heel vette huid is deze techniek minder aan te raden. 

Hoe lang blijven mijn wenkbrauwen mooi?

Je huid bepaalt enorm veel. Bij een zeer vette huid zal je jammer genoeg minder lang plezier beleven, Een bijwerking is dan nodig tussen de 6 tot 12 maanden. Bij een normale tot gemengde huid 12 tot 18 maanden. Bij een normale tot droge huid 18 tot 24 maanden. 

Je levensstijl is ook bepalend, kom je veel in de zon, peelings, make-up enz.