LIP PIGMENTATIE 

Lippen zijn een belangrijk aandachtspunt, net als wenkbrauwen! Heel weinig mensen hebben om te beginnen perfect symmetrische lippen. Naarmate we ouder worden kunnen lippen dunner worden en hun natuurlijke glans en kleur verliezen.


Hoe gaan we te werk?

Met een fijne naald (machinaal) gaan we de vorm aanpassen en kunnen we de lipkleur opfrissen door het toepassen van een schaduweffect of het volledig opvullen van de lippen. Er wordt gewerkt met zachte kleuren zodat het resultaat na genezing heel natuurlijk is.

Hoe lang duurt een behandeling?

Lip pigmentatie duurt gemiddeld 2u tot 2u30

Wat is de kostprijs?

495€ 1ste behandeling
50€ 1ste bijwerking (6 tot 8 weken later)

Voor wie is deze techniek geschikt?

  • asymmetrische lippen

  • smalle lippen

  • bleke/vale lippen

  • lippen waarvan de contour verdwenen is

  • correctie van een hazenlip of litteken

  • oplichten van donkere lippen


Wat is lip blush en hoe werkt het?

Lip Blush pigmentatie versterkt de natuurlijke vorm van je lippen en geven ze die boost van vitaliteit en kleur. Het is een extreem populaire, semi-permanente make-up behandeling die een kleurspoeling geeft en de contouren van de lip definieert. Er is een brede selectie pigmenten beschikbaar om de natuurlijke lipkleur te verbeteren en aan te passen. Deze zorgen voor een subtiele kleur, corrigeren medische asymmetrie en camoufleren littekens. Het uiteindelijke resultaat zal lijken op een subtiele, matte en natuurlijk getinte lipstick-look.


Hoe lang heb je geniet van een lip pigmentatie?

Wanneer we lippen tatoeëren, gebruiken we kleuren die ROOD bevatten. Rood is het meest stabiele deeltje in tattoo-inkten en daarom gaan lippen langer mee dan wenkbrauwen. Lip-pigmentatie gaat gemiddeld 3 jaar mee. Een behandeling bestaat uit 2 sessies.