Al meer dan 20 jaar ben ik actief bezig in de schoonheidsbranche en heb 16 jaar een eigen instituut uitgebaat. Sinds 2016 richt ik me enkel op de cosmetische en medische micropigmentatie.

Cosmetische micropigmentatie is meer bekend als semi-permanente make-up waarin ik ondertussen ook al meer dan 18 jaar ervaring heb. Wenkbrauwen, ogen en lippen geef ik een nieuwe dimensie.

Medische micropigmentatie heeft een meer camouflerende functie, zo kunnen littekens gecamoufleerd worden, lipcorrecties en tepelhofpigmentatie toegepast worden.

Jaarlijks volg ik master opleidingen in het buitenland om de meest geavanceerde, innovatieve en moderne technieken bij te blijven. Ik streef ernaar om u als klant de nieuwste en meest natuurlijke technieken te kunnen aanbieden. 
 
Zelf hou ik het meeste van naturelle make-up en wil dit ook zo overbrengen in mijn permanente make-up. Het is de bedoeling om je wenkbrauwen, ogen en lippen beter te doen uitkomen en je natuurlijke schoonheid te verbeteren en te accentueren.